Valentine’s Day – T-1

February 13, 2009 at 11:02 am (Uncategorized)

Maine este ziua magica a iubirii, a romantismului, ziua in care daca nu faci ceva “special” pentru persoana iubita, inseamna ca esti badaran, ca ai pe alta sau ca n-o mai iubesti. Sau cel putin asa percep tot mai multe persoane aceasta zi, ca sa nu mai zic de perceptia generala, a opinia publice.
N-am inteles niciodata de ce o cina romantica in seara de 14 februarie este considerata ca fiind speciala si una din 23 mai doar normala. N-am inteles de ce o floare data in ziua asta inseamna pentru unele persoane cat 10 buchete date in timpul anului. N-am inteles de ce bomboanele date de 14 februarie sunt mai dulci si ursuletii de plus mai pufosi, la fel cum n-am inteles de ce trebuie neaparat sa spui “Te iubesc!”, ziua asta parca ar avea darul de a amplifica orice cuvant.
Poti sa iti sarbatoresti iubirea si in ziua de marti, 13 august, la fel de bine ca in fiecare a 2-a zi de joi a lunii… cand iubesti, nu iubesti mai mult intr-o zi, ci iubesti la fel, cu toata inima, 24 de ore pe zi, 7 zile din saptamana, 52 de saptamani pe an, fara rabat, fara nimic, si gesturile speciale trebuie facute oricand, atunci cand simti tu, nu la o data fixa, cand spun altii ca trebuie. Din fericire, inca mai exista si persone care gandesc in acest fel, care nu se bosumfleaza si nu iti spun ca nu le mai iubesti daca tratezi 14 februarie doar ca o alta zi din an.
Nu mai zic ca mi se pare cel mai de prost gust, un mare cliseu, sa o ceri in casatorie de Valentine’s… oh, yukk, denota o mare lipsa de imaginatie, de originalitate, as zice ca orice tipa care inca mai stie ce este acela romantism adevarat, va spune “pas, try again”. In mod special, voi evita sa ma uit la TV maine, ca daca vad cumva live vreo emisiune in care Dani o cere de nevasta pe Raduleasca (cum apare in teaser-ele de pe la Antene), jur ca demontez singur antena de Boom si reziliez rapid contractul.

Advertisements

2 Comments

 1. Andreea_Korg said,

  Din pacate, poporul roman e lipsit de cultura si adopta cu usurinta orice obicei venit de dincolo de granita , daca asta inseamna distractie .
  .
  In plus, gandeste-te ce potential are Valentine’s day pentru comercianti . Noi am profitat oarecum de isteria asta generala, am vandut cateva city break-uri ” romantice”.

  E de inteles mediatizarea asta excesiva a Sfantului Vali. Iar popularitatea de care se bucura se datoreaza pe de-o parte inculturii si lipsei de inteligenta si pe de alta parte, motivatiei comerciale care sta in spatele ei.

 2. alexduduman said,

  Poi da, cam asa e, e o zi pur comerciala, si la noi, si oriunde altundeva. Ca noi suntem o turma de oi si importam fara sa gandim, asa e altceva, insa aici ma gandeam la nivel global, ca peste tot pana la urma, 14 februarie spune ca trebuie sa te iubesti. Neaparat.
  Cat despre city-break-uri, unul din-asta poate fi cel putin la fel de romantic si in mai, cand de-abia nu-ti mai ingheata poponetzul cand plimbi fata cu vaporasul pe Sena sub clar de luna… šŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: