Sex sells – barbatul bibelou.

December 14, 2008 at 8:45 pm (Uncategorized)

Am primit destul de rapid dupa ce am postat Sex sells un mesaj de la o persoana draga (altcuiva, nu mie 🙂 de fapt, si mie, insa nu in acel fel 😉 ), mesaj in care primeam un link foarte interesat, ce-i drept catre site-ul unei reviste de gagici de care n-am auzit niciodata (deh, sunt incult, recunosc, eu mai citeam demult Cosmopolitan, sfaturile de la articolele cu sex erau delicioase, ma amuzau teribil intotdeauna), Mayra. Articolul ar fi asta si, sincer, e cel putin interesant.

Incerc sa ma pun un pic in pielea vreunuia dintre barbatii despre care se vorbeste acolo si ma gandesc ce m-ar putea face sa ma comport in acest fel. Asa cum vad eu problema, in propriul meu mod defect (mi s-a spus de destul ori incat incep sa cred si eu asta), ar exista trei posibilitati:

1. tipa e nasoala (are cosuri, are mustata, e mai mult decat plinuta, are un san mai sus si unul mai jos 🙂 , etc) – scenariul pica, deoarece, daca asta ar fi situatia, n-as ajunge in mod sigur cu ea la mine/ea acasa, in postura de a face sex, ci as fugi pe la mijlocul primei intalniri probabil.

2. nu sunt atras la modul serios de tipa – atunci as putea vrea doar sex (si atunci nu s-ar pune problema sa nu fac nicio miscare in acest sens) sau e nasoala (vezi punctul 1), deci si acest scenariu pica.

3. ma tem – adevarat. Majoritatea barbatilor am auzit de atatea ori expresii celebre gen “nu vrei decat sex de la mine”, “ma simt tratata ca o bucata de carne”, “vrei sa profiti de mine si de inocenta mea”, “ce vrajeala ai in tine” si alte texte asemenea, incat am ajuns sa ne temem ca orice cuvant sau gest ar putea fi interpretat; si, din pacate, cel putin din experienta proprie, interpretarea este de putine ori favorabila barbatului. Ne temem ca o mana pusa prea sus sau prea jos, ca un sarut mai pasional si dus un pic mai departe de buze, o privire mai focoasa, toate pot semnala tipei de langa noi, in propria-i gandire, ca nu vrem decat sex si mai vedem apoi. Din pacate multe, tot mai multe femei se inscriu in acest curent, al fetelor “cuminti”, care vor taxa rapid si dur orice barbat care face orice gest care el in considera indecent si care ar putea denota un interes sexual. 😦 E oarecum un cerc vicios, nu se stie cand, cum si de unde a pornit sau cand si cum se va termina, daca se va termina cu relatiile in care barbatul se teme sa faca vreo miscare din cauza unor experiente trecute, iar tipa isi doreste ca el sa faca acea miscare, ea nefiind ca tipele care l-au “traumatizat” pe respectivul. Circula mai demult pe net un mail haios cu instructiuni despre barbati, din care una este cat se poate de adevarata: “Hints do not work with us. Subtle hints do not work with us. Just say what you want. 😉 ” – descrie destul de bine modul de gandire si functionare al multor barbati, care vor actiona numai cand sunt 100% siguri ca ceea ce vor face va fi perceput la modul corect de persoana de langa ei.

Asa ca, concluzionand un pic, cel mai probabil barbatii descrisi in respectivul articol au avut cateva experiente mai putin fericite in trecut, cu relatii esuate fiindca ceea ce au considerat ei ca fiind normal a fost considerat ca lipsit de bun-simt de tipele cu care au fost (ma bucur sa vad ca d-na / d-ra care a scris respectivul articol a avut puterea de a recunoaste ca, de multe ori, femeile adora sa fie dominate pasional – iar cele care nu agreeaza un asemenea mod de desfasurare a ostilitatilor sunt in majoritatea cazurilor cele care creeaza barbatii bibelou 😛 ). Sexul e ceva frumos, minunat, etc, si ceva perfect normal intr-o relatie. Am mai scris asta, si o voi mai repeta, si nu voi intelege deloc cum unele persoane percep asta altfel. Iubirea intr-o relatie nu poate veni fara sex, asa ca textul cu “dar intai vreau sa simt ca ma iubesti si apoi sa facem dragoste” este un text doar care taie elanul si creeaza specimene masculine timorate 😀 . Nu zic de sex la prima intalnire, insa nici dupa multe multe intalniri, luni de iubire platonica (citeam un studiu mai demult in care se spune ca sexul vine in mod optim si natual intre a 5-a si a 12-a intalnire, sper sa mai gasesc articolul 😉 ), pentru ca atunci nici mama sexului nu mai salveaza relatia aia la cate frustrari s-au acumulat. Trebuie doar sa existe intelegere, dorinta, atractie, si respect… si va veni si sexul, va veni si iubirea, va veni si fericirea de lunga durata.

Advertisements

2 Comments

  1. thecreatrix said,

    eu nu am intalnit niciodata un barbat care sa vrea de la mine doar sex. am intalnit barbati completi. si lucruri complete. se pare ca am avut noroc.

  2. alexduduman said,

    Nu prea era vorba de “just sex”, ci doar de complicatiile care apar intr-o relatie din cauza sexului, care este privit de multe ori altfel decat ar trebui sa fie…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: