Sex sells.

December 8, 2008 at 12:24 pm (Uncategorized)

Pornind de la un post vechi de pe Yahoo 360 si de la cateva discutii avute in ultima perioada cu cativa prieteni, unii foarte apropiati, unii pe care i-as putea incadra la cunostinte, am ajuns sa scriu un post despre femei si sex, intrucat in respectivele discutii am regasit destul de des o idee comuna.

Care ar fi ideea? Aceea ca sexul este unica moneda de schimb a femeilor in relatia cu barbatii, nu au de oferit nimic altceva care sa se apropiea ca importanta si eficienta… unii mai mitocani ar spune ca si gatitul ar intra aici, altii mai romantici ar spune ca in niciun caz nu se poate gandi asa, atat de cinic si de sec. Iesi, cunosti, discuti, te plimbi, te simti bine, zambesti, saruti, te mai plimbi, mai discuti, si abia apoi e momentul oportun pentru sex, pentru amandoi. Daca gandesti ca sexul e singura moneda de schimb, inseamna ca asta e singura forta care te tine legat intr-o relatie, atata timp cat sexul exista si este bun, stai, apoi zbori rapid care alta, cu o moneda mai tare. La fel, daca nu primesti moneda, fugi in alta parte, doar ai muncit degeaba, nu ti-a iesit nimic… ce relatie mai e aceea, pe ce baza o mai construiesti?

Totusi, cred ca toti suntem de acord ca sexul este vital intr-o relatie. Daca e bun, atunci va reusi sa repare si sa acopere alte aspecte, unde pot exista mici lacune (nu foarte mari, nu foarte multe totusi). Daca nu este (aici ma refer cand nu merge, cand unul, sau chiar amandoi nu se simt cu adevarat bine), atunci relatia chiar nu prea are sanse de reusita, deoarece se vor crea prea multe frustrari, prea multi nervi.

Am vazut revolta legata de faptul ca de ce nu se scot la “vanzare” toate femeile, rapid si la obiect, de ce cer sa fie ascultate, de ce vor sa se simta protejate si iubite inainte de a sari in pat, ca toate femeile singure peste 24-25 de ani ar trebui sa fie pregatite de sex, oricand, rapid, fara pretentii de ascultare, atentie, vorbarie, fara nimic complicat. Ceea ce mi se pare ciudat, de ce este atata revolta din partea unora, chiar atat de multe experiente atat de nashpa cu atat de multe femei sa fi avut, atat de mult ghinion? Sau ar trebui sa mi se para ciudat ca mi se pare aceasta revolta ca fiind ceva ciudat, sunt eu defect si, de fapt, e ceva normal ce am auzit din gura celor cativa prieteni sau cunoscuti mentionati? Tind sa cred ca nu e chiar normal, si modul respectiv de a gandi este rezultatul unui sir nefavorabil de evenimente si de intamplari, cu femei care de care mai nepotrivite.

Pe de alta parte, stim toti care este cea mai puternica arma cunoscuta omului, din vremuri imemoriale si pana astazi. Asa ca as zice ca este de inteles de ce este folosita in mod tactic de catre femei, asupra barbatilor. šŸ™‚

5 Comments

 1. Public Mentor said,

  Pai cam asta e treaba.
  Singura moneda de schimb al femeilor este corpul; odata ce se degradeaza in timp, ii scade si pretul.
  Stii doar ca orice femeie are un pret; sau daca nu il are, i-l faci tu.

  Barbatii prostitueaza femeile precum merita.

 2. o femeie oarecare said,

  Draga Public Mentor,

  In primul rand se zice “singura moneda de schimb a femeilor” si nu “al femeilor”. Se vede treaba ca femeia care ti-a fost profa de gramatica la scoala te-a invatat mai mult sex decat limba romana:-))).

  In al doilea rand, nu tu faci pretul femeii, ci ea si-l face singura. Daca tot isi vinde sexul, stai linistit ca si-l vinde pentru un pret bun si isi cunoaste valoarea corpului–> mai e si inteligenta spre deosebire de tine care te lasi prostit de femeie pentru putina “pasarica”:-)))

 3. mona said,

  Ai dreptate … Dar ce ar fi totusi daca nu ar exista reguli si “socoteli pe baza de uzante”. Daca am avea curajul de a face ce vrem, cand vrem, cum vrem si cu cine vrem cred ca am fi mai fericiti.

  Ne placem sau nu de cele mai multe ori judecam pe cei din jur pe baza unui algoritm complex de prejudecati sociale si personale si uitam sa fim liberi…si ratam magistral partea cu fericirea.

  Relatia unui barbat cu o femeie nu e economie, matematica sau procedura de achizitie.
  E greu de definit, e greu de dus dar poate fi ceva minunat.

 4. Sex sells - barbatul bibelou. « Alex’s wild, but real fabulations… :) said,

  […] sells – barbatul bibelou. 14 12 2008 Am primit destul de rapid dupa ce am postat Sex sells un mesaj de la o persoana draga (altcuiva, nu mie de fapt, si mie, insa nu in acel fel :P), mesaj […]

 5. andreea_korg said,

  Sexul de calitate este o conditie necesara , dar nu si suficienta, ca relatia sa mearga bine. (Calitatea tine cam 2-3 ani, dupa care partenerii se despart sau, catastrofal, se casatoresc)

  “Regulile” de care vorbesti sunt in mare parte clisee mentale, idei preconcepute , rodul lecturilor proaste , al conversatiilor si filmelor imbecile.
  Din pacate, femeile nu acorda prea mare importanta sexului. Spre deosebire de barbati. Cred ca aici ar trebui cautata sursa divergentei de opinii.

  Suntem , daca vrei, doua specii diferite , suntem sclavii hormonilor, prejudecatilor induse inca dinainte de nastere, suntem oameni si avem uneori probleme de comunicare. Oamenii inteligenti au mai multe sanse de a descoperi punctele nevralgice si de a actiona fara prejudecati.

  Insa viitoarele gospodine obsedate de calitatea draperiilor vor continua sa se marite cu barbati obsedati de fotbal, pe care-i vor priva sistematic de sex, mirandu-se apoi de infidelitatile acestora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: